Suomen johtava markkinatutkimusyritys

Kantar TNS Oy (aiemmin TNS Gallup Oy ja Suomen Gallup) on osa Kantaria, joka kuuluu maailman johtaviin dataa, näkemystä ja konsultointia tarjoaviin yrityksiin.

 

 

Kantar TNS

Keskitymme asiakkaamme liiketoiminnan kasvuun.
Osaamisemme perustuu vankkaan kokemukseen ja johtaviin markkinatutkimusratkaisuihin.

 


 

Johtoryhmä

Kantar TNS Oy:n johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Satu Yrjänen, innovaatio- ja konsultointijohtaja Päivi Kauppinen, kaupallinen johtaja Anna Porvari, tuotantojohtaja Asko Hyytiäinen ja talousjohtaja Magnus Segercrantz.

Tutustu johtoryhmäämme >


 

Kantar kuuluu maailman johtaviin dataa, näkemystä ja konsultointia tarjoaviin yrityksiin. Kantarin tutkimuksiin ja konsultointiin erikoistuneiden yritysten 30 000 työntekijää tarjoavat inspiroivaa näkemystä ja osaamista liiketoimintastrategioihin yli 100 maassa. Kantar on osa WPP:tä ja sen palveluja käyttää yli puolet Fortunen Top 500 yrityksestä.

Kauttamme käytössäsi kaikki Kantar-brändit globaalisti
Visit kantar.com/brands >

 

Visit kantarmedia.com >


Toimistomme maailmanlaajuisesti

Kantar TNS on yksi suurimmista markkinatutkimusyrityksistä maailmassa. Olemme tekemisissä kuluttajien kanssa yli 80 maassa. Ymmärrämme yksittäisten ihmisten käyttäytymistä ja asenteita ympäri maailmaa.

 

 

Laatu ja vastuullisuus

ISO 9001 -laatusertifikaatti on tunnuksena korkealaatuisesta, luotettavasta ja kehittyvästä toiminnastamme. Olemme mukana WWF:n Green Office -verkostossa.

Kantar TNS Oy:llä on ISO 20252 -laatusertifikaatti, joka takaa luotettavat, läpinäkyvät ja eettisesti kestävät tutkimuspalvelut. Internetvastaajapaneelimme noudattaa ISO 26362 –laatustandardia.


 

Sertifikaatit