Tulevaisuuteen vaikuttavaa markkinatutkimusta

Olet täällä

Näkemyksiä päätöksenteon tueksi

Joukossamme on maailman parhaita tutkimus-, data- ja insight-osaajia ja ymmärrämme ihmisten ajatuksia, tuntemuksia, kokemuksia ja päätöksentekoa maailmanlaajuisesti paremmin kuin kukaan. Yhdistämällä osaamisemme ihmisten ymmärtämisessä uusimpaan teknologiaan autamme maailman johtavia organisaatioita menestymään ja kasvamaan.

Tutkimusammattilaisemme hyödyntävät kansainvälisesti kehittämiämme ja validoimiamme markkinatutkimuksen ratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin liiketoimintahaasteisiin. Vahvuutemme kumpuaa asiantuntijoidemme, metodologioidemme ja erikoisosaamisemme ylivoimaisesta monimuotoisuudesta, minkä ansiosta pystymme tuottamaan kokonaisvaltaista ja ainutlaatuista ymmärrystä ihmisistä ympäri maailman.

Autamme innovoinnin, brändinhallinnan, markkinointiviestinnän, ostokäyttäytymisen ja asiakashallinnan alueilla asiakkaitamme tunnistamaan ja optimoimaan kasvun mahdollisuudet. Tuemme asiakkaidemme kasvustrategioita auttamalla löytämään uusia markkinoita, uusia tuotteita ja palveluita, uusia asiakkaita sekä kasvattamaan nykyasiakkaiden sitoutuneisuutta markkinatutkimuksen avulla.