Mystery shopping

Olet täällä

Mystery shopping -tutkimusassistentit Espoon toimipisteessä

Tehtävänäsi on arvioida asiakaspalvelun laatua Mystery Shopping -menetelmällä, jossa assistentti asioi yrityksessä, soittaa asiakaspalveluun tai on verkkoyhteydessä tavallisena asiakkaana esiintyen.

Tutkimusassistentin työhön sisältyy laadunvarmistusta, yhteydenpitoa kentällä toimiviin assistentteihin sekä muita toimistotehtäviä. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Toivomme, että olet valmis tekemään myös mystery shopping -asiointeja pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä.

Arvostamme korkeakouluopintoja, kiinnostusta kaupallista alaa kohtaan ja asiakaspalvelukokemusta. Työ on vaihtelevaa ja työajat joustavia, niistä sovimme projektikohtaisesti (minimi n. 15h/3pv viikossa). Palkkaus on tuntipohjainen. Työ sopii hyvin suoritettavaksi opiskelujen ohessa.

Hakemamme henkilö on

  • kielitaitoinen (suomi, englanti, ruotsinkielen taidosta on etua)
  • muuntautumiskykyinen ja joustava
  • oma-aloitteinen
  • huolellinen ja vastuuntuntoinen
  • hyvät tietotekniset ja kirjalliset taidot omaava

Mystery shopping -asioijat eripuolilla Suomea

Haemme jatkuvasti henkilöitä tekemään palvelutasomittauksia mystery shopping -menetelmällä ympäri Suomea. Erityisesti tarvitsemme 18-24-vuotiaita näihin tehtäviin. Työ on projektiluontoista. Oman auton käyttömahdollisuudesta on etua.