Puhelinhaastattelijat

Olet täällä

Accordion: 
Etsimme rohkeita ja innostuneita henkilöitä tekemään haastatteluja puhelimitse Nämä neljä asiaa opit puhelinhaastattelijan työssä Haastattelussa puhelinhaastattelija - jututimme puhelinhaastattelijaa työn hyvistä puolista
Etsimme rohkeita ja innostuneita henkilöitä tekemään haastatteluja puhelimitse

Oletko sinä etsimämme

Puhelinhaastattelija

Haemme puhelinhaastattelijoita Espoon Otaniemessä sijaitsevaan haastattelukeskukseemme. Koulutuksen jälkeen haastatteluita on mahdollista tehdä myös etätyönä.

Tehtävä edellyttää selkeäsanaisuutta ja asiakasystävällistä otetta. Työ on pääosin iltatyötä ja sopii erittäin hyvin mm. opiskelijoille ja eläkeläisille. Työaika on arkipäivisin klo 9-16, arki-iltaisin klo 16-21 ja lauantaisin klo 11-17. Toivottu minimityöaika on kolme vuoroa viikossa.

Meillä on jatkuvasti töitä myös ruotsin kieltä taitaville haastattelijoille.

Katso rekryvideo https://youtu.be/jK-kWm9gGpI

Tervetuloa Kantar TNS:lle!

 

Kantar TNS toimii yli 90 maassa ja on yksi suurimmista markkinatutkimusyrityksistä maailmassa. Toiminta käynnistyi Suomessa vuonna 1945 nimellä Suomen Gallup Oy.

Nämä neljä asiaa opit puhelinhaastattelijan työssä

Monen nuoren työuran alku sisältää jaksoja puhelintyössä. Työtä tehdään usein joustavissa työvuoroissa, mikä sopii erinomaisesti opiskelijoille. Myös alalle ominaiset nuorekkaat työyhteisöt sekä suoritukseen sidottu ja kannustava palkkaus houkuttelevat nuoria alalle.

Kokosimme neljä hyötyä, joita työkokemuksesta puhelinhaastattelijana on koko työuralle:

  1. Opit puhelintaitoja. Puhelimessa puhuminen kuuluu melkein kaikkiin työtehtäviin. Rohkeus tarttua luuriin ja kyky esittää asiasi näkemättä vastapuolta ovat tärkeitä taitoja työelämässä.
  2. Opit herättämään kiinnostuksen nopeasti. Hyvän ensivaikutelman luominen on äärimmäisen tärkeää lähes kaikissa työkohtaamisissa. Puhelinhaastattelijana opit herättämään vastapuolen kiinnostuksen muutamalla lauseella.
  3. Opit ymmärtämään yhteiskunnan toimintaa. Puhelinhaastattelijana keskustelet yhteiskunnallisten päättäjien ja yritysjohdon edustajien kanssa monipuolisista aiheista. Samalla yleissivistyksesi sekä näkemyksesi yhteiskunnastamme syvenevät.
  4. Opit kohtaamaan erilaisia ihmisiä. Työelämässä et aina voi valita, keiden kanssa olet tekemisissä. Puhelinhaastattelijana juttelet päivittäin lukuisien erilaisten ihmisten kanssa ja pääset kehittämään vuorovaikutustaitojasi.

 

Haastattelussa puhelinhaastattelija - jututimme puhelinhaastattelijaa työn hyvistä puolista

Mari, 24, on tradenomiopiskelija Helsingistä. Hän työskentelee toista vuotta Kantar TNS:llä (ent. TNS Gallup) puhelinhaastattelijana. Jututimme Maria työn hyvistä puolista.

Mikä on parasta puhelinhaastattelijan työssä?

Pakko sanoa työajat! Opiskelen tällä hetkellä tradenomiksi ja koulu vaatii aika paljon läsnäoloa. Tässä työssä pystyn tekemään iltoja ja viikonloppuja. Toimisto on vieläpä tosi hyvien kulkuyhteyksien varrella, niin ehdin kivasti iltavuoroon tunneilta.

Mitä muuta arvostat työssäsi?

No ainakin työkavereita. Meitä on tosi mahtava porukka täällä. Aina on kiva tulla duuniin, kun samalla näkee hyviä tyyppejä ja voi vaihtaa uusimmat kuulumiset.

Toinen hyvä asia on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin. Harrastan paljon kaikenlaista, niin on ihan mahtavaa, kun pystyy toivomaan just tiettyjä vuoroja. Elämän saa suunniteltua toimivaksi paketiksi, missä koulu, duuni ja muu elämä menee kivasti rinnakkain.

Haluatko lähettää terveisiä heille, jotka harkitsevat puhelinhaastattelijan työtä?

Joo, ehdottomasti vaan hakemusta jättämään ja rohkeasti mukaan! Porukkaan mahtuu aina lisää hyviä tyyppejä. Ja siis tämä työ on oikeasti tosi mielenkiintoista – pääsee juttelemaan aina ihan uusista aiheista ja oppii koko ajan kaikkea uutta. Päähän tarttuu kaikenlaista tietoa, josta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa!

Haemme nyt Marille työkavereita Espoon Otaniemeen tekemään puhelinhaastatteluja.