Panostamme liiketoiminnan jatkuvuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin

Kantarilla panostamme liiketoiminnan jatkuvuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin noudattaen maakohtaisia viranomaisohjeistuksia. Toimintamme jatkuu kuten aiemmin ja palvelumme ovat käytössäsi. Töiden jatkuvuuden tueksi meillä on käytössä kansainvälinen BCP (Business Continuity Protocol) -käytäntö. Analysoimme globaalisti toimintaamme jatkuvasti.

Seuraamme asiakaskäytäntöjä ja toimimme joustavasti asiakkaitamme kuunnellen mm. hyödyntämällä verkkokokouksia. Pidämme asiakkaamme tietoisina projektitilanteesta ja kerromme myös mahdollisista vaihtoehtoisista keinoista projektin toteuttamiseksi.

Ihmisten käyttäytyminen muuttuu nyt nopeasti mm. matkustamisen, verkko-ostamisen ja vapaa-ajan osalta. Autamme ymmärtämään pandemian vaikutukset ihmisten ajatteluun ja toimintaan tutkimalla markkinoiden suuntauksia kuluttajan ja liiketoiminnan näkökulmasta. Tuemme liiketoimintaasi muuttuvassa tilanteessa ketterästi.

Visit the global content page to read all the latest analysis on COVID-19

Palvelemme sinua kuten ennenkin – puhelinhaastattelut cati'@home-järjestelmällä, online-paneelit, kvalitutkimus digitaalisesti.

Tutkimukset liittyen COVID-19: Jaana Reiju, jaana.reiju(a)kantar.com, 040 595 5277
Tutkimukset liittyen asiakkuus, brändin johtaminen, viestintä & mainonta etc.: Tiina Anttonen, tiina.anttonen(a)kantar.com, 044 383 8338
Kvalitatiivinen tutkimus:Ilona Koivisto, ilona.koivisto(a)kantar.com, 050 462 2541
Tai vaihtoehtoisesti kaikissa yllä olevissa asioissa Johanna Sjöblom, 040 724 5193

 

Kategoria: 
Ajankohtaista