Oletko etsimämme Research Trainee?

Olet täällä

Research Traineena työskentelet yhdessä yrityksen asiantuntijoiden kanssa asiakasprojektien parissa. Avustat presentaatioiden ja raporttien tekemisessä, tutkimusten valmistelussa sekä hoitaa tutkimusprosessin erillisiä osa-alueita osaamisensa ja kiinnostuksensa mukaan.

Olet kiinnostunut datan visualisoinnista ja numeroista. Opintotaustasi voi olla kaupallinen, tekninen tai olet opintojen loppuvaiheissa oleva elintarvike- tai käyttäytymistieteilijä. Tehtävässä edellytämme sujuvaa tietoteknistä osaamista, hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi, kiinnostusta numeroihin ja oma-aloitteista, aktiivista asennetta. Et pelkää tiukkoja aikatauluja ja tunnet avointa uteliaisuutta uusiin tietoteknisiin sovelluksiin.

Tehtävä on tuntityötä sopimuksen mukaisesti ja tarjoamme alasta kiinnostuneelle osaajalle globaalin yrityksen uranäkymät ja mahdollisuudet kehittyä yhdeksi alan parhaista tekijöistä. Työs sopii hyvin suoritettavaksi esimerkiksi opintojen ohessa. 

Jos kiinnostuit, lähetä lyhyt hakemus ja CV itsestäsi osoitteeseen infofinland(at)kantar.com.

Kantar toimii yli 90 maassa ja on yksi suurimmista markkinatutkimusyrityksistä maailmassa. Tarjoamme yrityksille näkemyksiä päätöksenteon tueksi ja kasvun ajureiksi. Autamme innovoinnin, brändinhallinnan, markkinointiviestinnän, ostokäyttäytymisen ja asiakashallinnan alueilla asiakkaitamme tunnistamaan ja optimoimaan kasvun mahdollisuudet. Kantar kuuluu maailman johtaviin dataa, näkemystä ja konsultointia tarjoaviin yrityksiin.

Suomessa Kantarilla työskentelee noin 70 ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet markkinatutkimukseen, konsultointiin ja tutkimustiedon hyödyntämiseen asiakkaan liiketoiminnan tueksi. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Espoon Otaniemessä hyvien kulku yhteyksien päässä.

 

 

 

Kategoria: 
Ajankohtaista