Tutkimusassistentit

Olet täällä

Kantar TNS Oy:ssä työskentelee noin 80 ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet laadukkaaseen markkinatutkimukseen ja tutkimustiedon hyödyntämiseen asiakkaan liiketoiminnan kasvun tukemiseksi. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Espoon Otaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haemme tutkimusassistetteja

Etsimme useampaa korkeakouluopiskelijaa tutkimusassistenteiksi työskentelemään yhdessä yrityksen asiakkaista vastaavien asiantuntijoiden kanssa asiakasprojekteissa. Tutkimusassistentin tehtävässä avustat presentaatioiden ja raporttien tekemisessä, tutkimusten valmistelussa ja hoidat tutkimusprosessin erillisiä osa-alueita osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Toivomme, että olet kiinnostunut datan visualisoinnista ja numeroista. Opintotaustasi voi olla kaupallinen, tekninen tai olet opintojen loppuvaiheissa oleva elintarvike- tai käyttäytymistieteilijä. Tehtävässä edellytämme sujuvaa tietoteknistä osaamista, hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi, kiinnostusta numeroihin ja oma-aloitteista, aktiivista asennetta. Et pelkää tiukkoja aikatauluja ja tunnet avointa uteliaisuutta uusiin tietoteknisiin sovelluksiin.

Tehtävä on tuntityötä sopimuksen mukaisesti ja tarjoamme alasta kiinnostuneelle osaajalle globaalin yrityksen uranäkymät ja mahdollisuudet kehittyä alan parhaiksi tekijöiksi. Toivomme sitoutumista tuntitöihin vähintään lukuvuoden ajaksi, mutta viikoittainen työaika sovitaan yksilöllisesti.

Mikäli sinua kiinnostavat kuluttajakäyttäytyminen, asiakaskokemus, data ja ajan ilmiöt lähetä lyhyt hakemus ja CV itsestäsi osoitteeseen rekrytointi@tnsglobal.com. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä, mikäli osaamisprofiilisi soveltuu työtehtävään.

Kantar TNS toimii yli 90 maassa ja on yksi suurimmista markkinatutkimusyrityksistä maailmassa. Tarjoamme yrityksille näkemyksiä päätöksenteon tueksi ja kasvun ajureiksi. Autamme innovoinnin, brändinhallinnan, markkinointiviestinnän, ostokäyttäytymisen ja asiakashallinnan alueilla asiakkaitamme tunnistamaan ja optimoimaan kasvun mahdollisuudet. Olemme osa Kantaria, joka kuuluu maailman johtaviin dataa, näkemystä ja konsultointia tarjoaviin yrityksiin.

 

 

 

Kategoria: 
Ajankohtaista