Satu Yrjänen TNS Gallupin toimitusjohtajaksi

Satu Yrjänen, KTM on nimitetty TNS Gallup Oy:n toimitusjohtajaksi vastuullaan kasvattaa yhtiön liiketoimintaa ja kehittää uusia palveluita muuttuviin asiakastarpeisiin.

Satu Yrjänen aloittaa tehtävässään kesäkuun alussa. Yrjänen siirtyy TNS Gallupiin asiakkuustoimisto SEK Loyalista, jonka toimitusjohtaja hän on ollut viimeiset neljä vuotta. Tätä ennen Yrjänen on toiminut 20 vuotta erilaisissa markkinoinnin, myynnin ja viestinnän johtotehtävissä, mm. Microsoftin markkinointiviestintä- ja viestintäjohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä. Hänellä on vahva kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta ja yritysympäristöstä. Lisäksi hänellä on hyvää ymmärrystä digitaalisuuden ja datan tuomista mahdollisuuksista niin asiakkaiden kuin tutkimusalankin muuttuville markkinoille.

"Autamme asiakkaitamme hyödyntämään tutkimuslöydökset liiketoimintansa kehittämisessä. Yhä enenevässä määrin roolimme tulee olemaan myös data-analytiikassa ja louhinnassa. Olen todella iloinen, että olemme saaneet Sadun johtamaan tätä muutosprosessia ja tuomaan TNS:n uusia palveluita Suomen markkinoille", sanoo Yvonne Pernodd, Regional CEO Nordics & Baltics TNS.

"Asiakkaan tarve saada tukea päätöksenteolleen kasvaa entisestään ympäristön muuttuessa yhä kiihtyvään tahtiin. Valtavia datamääriä käsiteltäessä on pystyttävä erottamaan, mikä on olennaista ja tehdä siitä oikeat johtopäätökset", korostaa TNS Gallupin uusi toimitusjohtaja Satu Yrjänen. "Odotan innolla tulevia haasteita TNS Gallupissa!", Yrjänen lisää.

 

Lisätietoja

Yvonne Pernodd, Regional CEO Nordics & Baltics TNS, yvonne.pernodd@tnsglobal.com, puh. +46 701 84 2017

Satu Yrjänen, toimitusjohtaja TNS Gallup Oy (1.6.alkaen), satu.yrjanen@tnsglobal.com, puh. +358 50 593 6100

 

Kategoria: 
Ajankohtaista