Virtuaalisuus muuttaa huomisen liiketoimintaympäristöä - mitä sanovat suomalaiset päättäjät?

vIRTtuaL2016 on Suomen ensimmäinen selkeällä business-fokuksella järjestettävä virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden tapahtuma. Tutkimustuloksia suomalaisten business-päättäjien näkemyksistä virtuaalitodellisuuteen liittyen julkistetaan tapahtumassa 26.5.2016 klo 8.30 -19.00 Espoon Otaniemessä, Technopolis Innopoli 2.

Kolme neljästä suomalaisesta yrityspäättäjästä kokee, että virtuaalinen ja lisätty todellisuus eivät ole pelkkää hypeä. Asia on pikemminkin päinvastoin – niiden nähdään luovan paljonkin liiketoiminnan kasvumahdollisuuksia. Kaksi kolmesta yrityspäättäjästä näkee, että virtuaaliteknologiat tarjoavat mahdollisuuksia uusien tuotteiden tai palveluiden kehittämiselle. Yli puolet puolestaan uskoo niiden avaavan ovia uusille markkinoille.

”Virtuaaliteknologioihin kohdistuvan kiinnostuksen määrä ja se, että niitä on hyödynnetty jo hämmästyttävän monissa yrityksissä yllättää. Skeptikkojakin toki mahtuu joukkoon, mutta he ovat selvä vähemmistö. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että kaupallistaminen – tai sen puute - voi osoittautua suurimmaksi haasteeksi suomalaisille yrityksille. Uskon tutkimustulosten herättelevän ajatuksia niin yrityspäättäjien kuin virtuaaliteknologioiden kehittäjienkin parissa”, toteaa TNS Gallupin innovaatio- ja tuotekehitysjohtaja Katja von Alfthan.

Lisätietoja tutkimuksesta:

Katja von Alfthan
Director, Innovation & Product Development
t +358 9 6135 0720
m +358 40 556 2234
etunimi.sukunimi@tnsglobal.com

Lisätietoja tapahtumasta ja haastattelupyynnöt tapahtuman tuottajilta:

Melissa Arni-Hardén p. 050-5434788, melissa(ät)melis.fi
Eva Brchisky p. 0405493962 eva(ät)buso.fi

TNS Gallup tukee asiakkaidensa kasvustrategioita auttamalla löytämään uusia markkinoita, uusia tuotteita ja palveluita, uusia asiakkaita sekä kasvattamaan nykyasiakkaiden sitoutuneisuutta. Osaamisemme perustuu vankkaan kokemukseen ja markkinoiden johtaviin tutkimusratkaisuihin. Olemme tekemisissä kuluttajien kanssa yli 80 maassa ja ymmärrämme yksittäisten ihmisten käyttäytymistä ja asenteita ympäri maailmaa. TNS on osa Kantaria, yhtä maailman edistyksellisintä tutkimukseen ja konsultointiin erikoistunutta konsernia.
www.tns-gallup.fi | www.tnsglobal.com

Kategoria: 
Ajankohtaista