Tulevaisuuteen organisoituminen tänään

Menestys syntyy, kun hyvä valmistautuminen kohtaa tilaisuuden. Ehkä juuri siksi menestys näyttää ennakoinnilta ja asiantuntemukselta oikeassa paikassa.

Haluamme, että asiakkaamme menestyvät ja että heillä on käytössään parhaat kumppanit kohtaamaan kaikki ne vaativat tilanteet, joissa heiltä odotetaan oikeita päätöksiä.

Huhtikuun 2013 alusta on TNS Gallup organisoitunut entistä asiakaslähtöisemmin tuottamaan juuri sitä tietoa ja niitä valmiuksia, joita kasvun luomiseksi ja päätöksenteon tueksi tarvitset.

Uuden organisoitumisen kulmakivinä ovat asiakkaittemme tarpeet ja tutkimusosaaminen. Olemme selkeyttäneet ja vahvistaneet asiakaspalveluorganisaatiomme kykyä keskittyä asiakassuhteeseen ja tuottaa asiakkaillemme juuri heidän tilanteeseensa parhaiten soveltuvaa tietoa. Toisaalta olemme vahvistaneet tutkimusmenetelmiemme kehittämistä yhteistyössä globaalin organisaatiomme kanssa. Näin asiakkaamme saavat käyttöönsä koko TNS:n parhaan osaamisen.

Käytännössä tämä näkyy sinulle kenties muutamina uusina kasvoina, mutta varmasti selkeämpänä vastuu- ja yhteistyösuhteena yrityksemme kanssa. Pyrimme olemaan asiantuntevampia sinun kasvu- ja liiketoimintatarpeissasi ja osaavampia tutkimustemme ratkaisutarjonnassa. Entistä nopeammin ja tehokkaammin.
 

Yhteyshenkilömme kertovat mielellään lisää, ota yhteyttä. Voit tutustua tarjontaamme osoitteessa www.tns-gallup.fi ja www.tnsglobal.com

TNS Gallup asiakaspalveluorganisaatiomme.pdf

 

Kategoria: 
Uutiskirje