FastLane - vastaus nopeaan tiedontarpeeseen

Onko tuloksilla kiire vai askarruttaako ainoastaan muutama liiketoiminnan kannalta kriittinen kysymys? Ratkaisun tarjoaa TNS Gallupin uusi FastLane-tutkimuspalvelu, joka on suunniteltu erityisen nopeaan tiedontarpeeseen, kun vaikkapa johonkin ajankohtaiseen kysymykseen tarvitaan vastaus heti. Nopeimmillaan tulokset ovat valmiita jo 24h tilauksesta!

Palvelun avulla saat esimerkiksi lähestyvää palaveria varten peukalotuntuman sijasta faktatukea - esim. kohderyhmän koon pika-arviointi, viestinnän linjan happotestaus, suomalaisten reaktio tai kannanotto mihin tahansa asiaan.

FastLane-tutkimuspalvelun nopeus perustuu standardoituun prosessiin ja ripeään aloitukseen. Välittömästi tilauksen jälkeen muodostetaan valtakunnallinen vastaajanäyte, ohjelmoidaan mobiilivastattava kysely ja aloitetaan tiedonkeruu. Tulosten kertymistä voi seurata online-raportista jo kenttätyön aikana. Lopullinen online-raportti on valmis heti kyselyn päätyttyä.

Tulosten hyödyntäminen on helppoa. Online-raportti esittelee tulokset selkeinä graafeina. Käyttäjä voi itse vaihtaa katsantokulmaa rajaten mukaan esimerkiksi vain nuorten, miesten tai tietyllä alueella asuvien suomalaisten vastaukset. Graafit on myös helppo viedä PowerPointiin, jolloin tulokset ovat helposti liitettävissä muuhun esitettävään materiaaliin.

Lisätietoja
Nina Frosterus
etunimi.sukunimi@tnsglobal.com
puh. 040 524 5766

Kategoria: 
Uutiskirje