Valjasta käyttöösi netin yhteisöllinen luovuus – esittelyssä ThinkTank

Nykypäivän verkostoituneessa maailmassa online-yhteisöt tarjoavat loistavan tilaisuuden keskustella kuluttajien kanssa brändiisi liittyvistä päivänpolttavista asioista.

 

Aidosti hyödyllisen keskusteluyhteyden rakentaminen ei kuitenkaan käy aivan helposti - kuinka seulot kuluttajien keskuudesta esiin yrityksellesi kaikkein olennaisimmat mielipiteet? Entä mistä löydät nopeasti älykkäitä näkökulmia liiketoimintaasi koskeviin kysymyksiin? 

Netin yhteisöllinen luovuus ja eteenpäin suuntautunut voima ovat valjastettavissa käyttöösi. Tässä onnistuaksesi sinun kannattaa luoda reaaliaikainen yhteys perinteisten kaavojen vastaisesti ajatteleviin ja toimiviin ihmisiin.

Juuri tähän tarkoitukseen olemme kehittäneet ThinkTankin, joka on yksinkertainen, mutta tehokas joukkoistamistyökalu. Sen avulla pääset perille kuluttajien kuumimman kärjen, tulevaisuuden muovaajien ja valinnoissaan tarkkojen prosumereiden ajatusmaailmasta – milloin tahansa, missä tahansa.

Sovellamme ThinkTank-lähestymistapaamme täsmälleen liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Kaipaat sitten reaaliaikaista palautetta mainoskampanjastasi tai intohimoisia kuluttajia osallisiksi luomisprosessiin, ThinkTank on ratkaisu. ThinkTankia voit käyttää kerrallaan muutaman viikon, puoli vuotta tai pidempäänkin.

Haluatko tietää, kuinka voit ThinkTankilla ohjata innovointiasi ja markkinointistrategioitasi? Ota yhteyttä, niin kerromme.

 

Lisätietoa

Antti Rannisto, etunimi.sukunimi@tnsglobal.com

 

 

Kategoria: 
Uutiskirje