Päättäjältä markkinoijalle

Hyvä markkinoija,

Tuntuu siltä, että tapani toimia, tehdä päätöksiä ja kuluttaa on kuuma keskustelunaihe tällä hetkellä. Näin ollen päätin kertoa sinulle hieman itsestäni ja kollegoistani, jotta yhteistyömme olisi entistä sujuvampaa.

Me markkinointi- ja viestintäpäättäjät olemme suhteellisen kiireisiä. Työmatkat vievät ajastamme keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa, mutta ei huolta - meidät tavoittaa appien ja sivustojen kautta jopa selvästi paremmin kuin muiden päätöksentekoalueiden kollegamme. Voisi jopa sanoa, että olemme varmasti monellakin luokituksella digitaalisia edelläkävijöitä, jos nyt joku haluaa verrata meitä muihin päättäjäkollegoihimme.

Keskustelemme mielellämme somessa ja luemme erilaisia blogeja. Erityisesti talouteen liittyvät uutissivustot ovat mielenkiintoisia. Toivomme myös, että sinä markkinoijana annat meille paljon tietoa yrityksesi sivuilla, sillä sieltä me sitä etsimme. Sisältömarkkinointi on mielestämme tehokasta ja itse asiassa olemme usein ottaneet osaa sen tekemiseen niin omassa kuin ostetussa mediassa. Jopa lähes puolet meistä on tehnyt video-, ääni- tai kuvasisältöä omaan mediaan.

Jos teemme markkinointiviestintää some-kanavissa, käytämme ensisijaisesti Facebookia. Youtube ja LinkedIn ovat meille myös hyvin tuttuja ja käytämmekin niitä suhteellisen sujuvasti.  Itse kuuntelen hyvin mielelläni Radio Suomipopia. Ja kun aikaa löytyy, niin avaan kyllä televisionkin. Ihan sen lineaarisen. Kanava taitaa silloin olla joko Yle TV1 tai MTV3.

Ja ethän unohda, että minä olen myös kuluttaja. Meitä on kymmeniä tuhansia, jotka aikovat ensi vuoden aikana hankkia auton – mutta minkä auton? Valinta on vaikeaa. Ehkä tarvitsisimme päätöksentekoomme vielä vähän vahvistusta, vaikka osuvalla mainonnalla?

No, paljon jäi vielä kertomatta. Kun haluat tietää minusta lisää, otathan yhteyttä Kantar TNS:ään. Olen kertonut heille itsestäni oikeastaan kaiken. Auttaisikohan se sinua tavoittamaan minut ja kollegani entistä paremmin?

 

Aurinkoisin kesäterveisin,
Markkinointi- ja viestintäpäättäjä

 

 

Lisätietoa: Pami Bergman ja Nina Frosterus, etunimi.sukunimi@kantar.com

 

 

 

Kategoria: 
Uutiskirje